nuffnang

hb

Followers

Sunday, December 26, 2010

~~500 blog~~

salam semua..
ptg ni cik wani nk join segmen abg ben..
hiihiii
nk join klik kt sini

nama diberi haswani..boley panggil wani saja...masih seoang pelajar jurusan electronic enginering dekat universiti malaysia pelis.. Hehe...dalam family cik wani anak sulung dari 5 orang adik beradik.. Dulu cik wani sekolah di Kedah, MAtrik di pahang dua tahun(program 2 tahun PDT) dan terus ke UNIMAP amek degree..

Tujuan cik wani berblog (yang belog ini je la) saja aku nak isi waktu2 ..hehe..dan tempat cik wani berkongsi apa yang nak kongsi. Selain itu cik wani nak berkenalan dengan ramai blogger tak kira yang senior or junior..lagipun cik wani memang kaki suka baca belog orang. setakat ni dulu ye...

8 comments:

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Neena J said...

salam..
interesting blog..
lets be friends.
i wunna know more about you..
i've followed you.follow me back yah..

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer...:)

mary ann ;) said...

haiii..jengah dari segmen abg ben jugakk..

follow sini ya, jemput singgah belog saya pulak ;)

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenalan dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

MeH tuKAr- TuKar liNK Ye

heart