nuffnang

hb

Followers

Monday, December 13, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

assalamualaikum semua..

ari ni cik wani di tag cik apple sweet
dlm GA edy:terbang jauh-jauh..
tima kasih yer cik apple..
cik wani terus nk join GA
klik disni kalo nk join

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...

~~dah siap...~~

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

~~dh wat jugak~~

2. Jadi follower blog http://danielzaidi.blogspot.com

~~dh follow~~

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...

nk tag

~~dah siap~~
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??

Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH
korang boleh senaraikan dari 1 sampai 5, hadiah mana yang korang rasa korang berminat...

x kesah adiah ape pon..
semua minat..
jnji e-clas nk bagi..
x gitu...
hihi

seramai 30 pemenang bertuah akan dipilih...
harap harap terpilih la..
x penah lg mnang GA ni..
huuhuh

mana pernah giveaway bagi hadiah banyak ni...huhu

byk tu adiah..
waaa...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
MOH LE JOIN WEEIIII!!!

Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010

JOM JOIN RAMAI RAMAI...


4 comments:

E.d.Y said...

salam..just nak tnye, dah tinggalkan link belum?sbb macam tak pernah baca lg entr ni...

apa2 hal sila inform kat entry contest k...

E.d.Y said...

ok2..dah dapat link tu..sorry...terlepas pandang...

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

ciK waNi said...

edy:x pe..
arap2 bertuah la ye..
butterflyana: tq yea..yana pon gud luck k..

MeH tuKAr- TuKar liNK Ye

heart