nuffnang

hb

Followers

Friday, January 28, 2011

~balik alor star yeay~

assalamualaikum semua..
..
ni entry 1st selapas cik wani selamat kembali ke halaman kampung yang tercinta..
alhamdulillah~~
waa..
bajet macam umah jaoh ja..
padahal dekat kot..
alor star -perlis..
haiyak~~
cuti seminggu nih..
nk wat ape ye....
*berfoya-foya??*
oh no..no no..
nnti kna marah~~
hihihi..
kna plan sumting nih..
selain dr planing dgn family..
hmm..
bajet macam x da keje je nk wat..
padahal eseimen byk kot..
blik dr cuti je ada test..
waaaa...
x suke!!!!!
dont like dis..

ok la..
kang nnti ngarot yg bkn2 ja..
okeyh~~
wassalam...


p/s: buat ain..farah ida n zira..
jgn jeles,..
cek smpai umah dulu yea..

9 comments:

princeduyong said...

slamat bergumbira di kampung...

ciK waNi said...

thanz ya..
price duyung

.cik yaya. said...

kamu telah diterimajoin GENB BLOG PINK~!!hehe

asfz lily said...

saya pon sudah berada dirumah juga :)

ciK waNi said...

asfz lily: hihihi..
epy olidayz..
cik yaya: thanz...

anamizu said...

wahh kt kg dh ek??
bahagia kan dpt cuti blk kg??hik3
cik ana singgah sini ^^

recent post : |pernah jawab panggilan camni???|

►AdamXis◄ said...

As salam...singgah disini...dr sahabat blogger...selamat bercuti yer

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

ciK waNi said...

anamizu: iyup..
kt kg dh..

adam: selamat bercuti jgk..

syaza nazura. said...

Assalamualaikum, Cik Wani,

Singgah sebentar nak menolong pasal blog ada 2 body tu, :)

Kalau nak buang satu body tu, boleh pergi Design -> Edit HTML. Tekan CTRL + F, cari code di bawah ni.



Kalau nak senang, cik wani boleh type "blog posts" aja, lepas tu cari code kat atas tu. Cik Wani cuba scroll down sikit, Cik Wani akan nampak ada dua code yang sama. Delete salah satu, tak kisah yang mana-mana pun. [ Pastikan Cik Wani delete code yang nazu bagi tu je, jangan delete lebih, jangan delete kurang ]

Lepas delete, Cik Wani preview dulu, kalau okay, boleh save :) Kalau tak dapat juga, bagitahu sy kat blog sy, okayy :D

Tu je, :D

MeH tuKAr- TuKar liNK Ye

heart