nuffnang

hb

Followers

Wednesday, February 2, 2011

~nasib warga malaysia di mesir~

assalamualaikum semua..

entry ni di tulis khas..

untuk warganegara malaysia yg menetap di mesir..

alhamdulillah..
menurut bernama news td..
 3 pesawat TUDM akan berlepas ke mesir.
semoga semua selamat dan di rahmati allah..
kalo korang nk baca news 2 
boley klik kt sni okey


lg 1..
kalo nk dptkan update 
tntang krisis ni..
boley klik di sini

blog ni ditubuhkan oleh 

 jawatankuasa perhubungan sementara pelajar Mesir dengan Malaysia, berkhidmat secara sukarela untuk:

1. Memberi maklumat terus (direct) kepada rakyat Malaysia berkenaan keadaan rakyat dan pelajar kita di Mesir.


2. Menjadi jambatan (bridge) dalam perhubungan antara rakyat kita di sana dengan tanah air.


3. Membantu pihak kerajaan terutamanya Kedutaan Besar Malaysia Kaherah (KBMK) dalam mengumpulkan maklumat pelajar Mesir yang telah selamat sampai di Malaysia.


4. Kemaskini tentang maklumat pengajian di universiti dan keadaan keseluruhan di Mesir.

korang jugak boley like kt like ni yea..



okey..
stakat ni dulu..
wasalam..
pemberontakan di mesir..sumber harian metro

p/s: semoga selamat semuanya..
amin

9 comments:

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

zubir othman said...

salam .....Cik wani..anda telah ditag utk turut serta dalam "contest aku dan lagu"

klik:
http://zubir5588.blogspot.com/2011/02/contest-aku-lagu.html

~syazwanie~ said...

doakn kami slamat smpai di mesia.. tq~

ciK waNi said...

zubir: thanz4 da tag..
shawanie: insya allah..
semuanya selamat..
amin

Woofer Storm said...

slm..

hrp2 pljr mlysia semua selmat hndknya..
kalau rakyat mesir nak kan perubahan mcm mna skali pun biarlah kena pada tempat dan jgn smpai menyusahkn org lain,,betul tak?hhee

folow sni^^

Solihin Zubir said...

insyaAllah smuanya akan selamt...

anamizu said...

semoga smua rakyat malaysia yg masih di mesir selamat pulang ke malaysia..aminnn

recent post : |kenal mohsen namjoo???|

~sakina~ said...

ramai nye orang... tu lah kalau rakyat dah bersuara :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kamu di tag : http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/02/senyum-tak-nampak-gigi.html

MeH tuKAr- TuKar liNK Ye

heart